Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
weisslxfn

Jeg Bruker Vibratoren Utenpa Hipsteren, Rett Ved Klitten Og Sirkler Den Rundt I Ring, Med Et Jevnt Tempo Og Fast Press.

Festen

Folelsene som vekkes i
kroppen din er ubeskrivelige. Pusten din er tung, du er
opphisset! Intensiteten i tungen
min gjor at dette ikke kan bli langvarig, orgasmen er pa vei etter sekunder
av denne behandlingen, men rett for du kommer stopper jeg. Hvem er hun? Du prover a protestere, men jeg stopper deg rask ved a dytte
stoff fra kjolen din inn i munnen pa deg. Mens hun leker med klitten din tar jeg brystene dine og gir
de litt roff behandling. Brystvortene dine klemmes mellom peke og
tommelfingrene mine mens jeg drar hardt i de.
Mens du blir slikket omt og deilig, brystene dine blir knadd og dratt i
trenger jeg min harde pikk inn i deg bakfra. Kroppen din
begynner a riste og orgasmen skyller over deg mens en kvinne slikker deg og
forer en finger opp i ditt bakerste hull mens jeg tar deg hardt bakfra og
leker hardt med brystene dine....Jeg
setter meg derfor ned pa knarne og skiller bena dine og lar tungen min gli
inn mellom dine vate kjonnslepper samtidig som var venninne har begynt a
bearbeide dine struttende brystvorter med munnen sin.

Basseng guttenMens hun runket meg sakte med to hender, fortalte hun at jeg hadde en flott pikk og at den var stor i forhold til ung alder. Jeg provde a huske hva jeg hadde lest i de uttallige bladene jeg hadde lest. Jeg var opphisset og mistet med et hodet og gled alt for langt ut med bade kropp og hode.

"Men na har du sett meg komme, na vil gjerne jeg se deg komme."Jeg var stolt av uniformen som besto av knelange hvite shorts og ditto
t-skjorte.. Larene verket og var hele stive da jeg endelig klemte ut de siste drapene og sa dem falle mot magen hennes.

In my dreams

Det gjor meg garn, jeg vet ikke hvor jeg skal gjore av meg sa godt er det og sa kat er jeg at jeg kunne onske du kunne pule meg og slikke meg samtidig.Hvorfor kunne du ikke bare vare her na?! Ditt blikk moter mitt, og jeg kjenner en hand bevege seg opp pa innsiden av laret mitt, smilende og lur som du er kryper du tettere inntil meg for a gi meg et kyss.

Jeg ligger i sengen her og tenker pa de stundene vi har delt. Hvis du var her skulle jeg onske du kom krypende over meg, bakfra. Maten du bruker tungen gjor meg nysgjerrig pa hvordan du kunne gledet meg oralt. Jeg bruker vibratoren utenpa hipsteren, rett ved klitten og sirkler den rundt i ring, med et jevnt tempo og fast press. Du tar et godt grep om hoftene mine, forer den inn, drar meg i haret og stoter. Jeg ligger i en dobbelseng.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl