Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
weisslxfn

Fredrik Kremtet Som Et Sporsmalstegn Pa Hva Jeg Drev Pa Med, Men Jeg Fortsatt Nedover.

Gjennomskuet

Han tar et trekk, blaser ut og ser min vei. Han jobbet seg nedover med sine myke lepper og bet litt i huden. Jeg foler meg makteslos. Na star vi mot hverandre og han stirrer sa intenst pa meg.

"Du kan vare..en slags larer. Var vi ferdige na liksom, eller skal jeg bare la han stirre ferdig? Jeg blir mo i knarne.

Martinien

Ja, og sa ta meg med dit store lem!" tenkte Leila, mens hun slepte ham med seg bort til bardisken hvor Chris stod og holdt pa a knekke sammen av innetrykt latter. Men nei, det var nok ikke mulig.

Pa festen var det allerede ankommet en hel horde med kolleger. La meg spandere en til pa deg," innskjot Chris for a bryte den litt pinlige stillheten som hadde oppstatt.Hun ville skyte ut all sin dyrebare veske i munnen pa Charles som stod og ventet pa akkurat det oyeblikket der han kunne fa drikke den sote nektaren hennes.Leila forte an inn mot badet og trykket pa knappen som fylte i vann i boblebadet. "Fine malerier," kommenterte Chris for han flyttet blikket til den store trappen som gikk opp til soverommene. "Er du alene her eller?" Hun skjonte hva han ville og hun tok den stive penisen hans i munnen.

En deilig sommerdag!

Han dro rumpa mi opp, og dyttet ryggen min ned, og presset seg hardt og fort inni meg.

Sa klarte jeg ikke kontrollere meg mer. Fredrik kremtet som et sporsmalstegn pa hva jeg drev pa med, men jeg fortsatt nedover. Sma, harde rapp smalt pa rumpa mi, og jeg strakk den opp i hap pa mer. Na la jeg der, rett ut, varm og brun med harde nipler av kathet. Men han dro den opp igjen og sa lurt pa meg. Pikken hans var stor, veldig hard og perfekt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl