Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
weisslxfn

Vi Hadde Sendt Meldinger Store Deler Av Natten Ogsa Tikket Forste Melding Fra Deg Inn Igjen Etter Noen Fa Timer Sovn Klokken 7 Pa Morgenen.

Julemiddagen

Jeg matte smile idet Lena sa at til og med vinen var en hit. Nar det var unnagjort gikk jeg opp pa kjokkenet og kjente den deilige kalkunduften sla imot neseborene. Intet undertoy. Hjernen min hadde ikke fatt med seg hva hun sa, og matte pa en mate spole tilbake og spille det av en gang til, slik at det ble registrert ordentlig. Jeg kikket ned i sekken min og begynte a apne pakkene; jeg fikk bade en ny lommekniv og et dataspill, og bestemte meg for a vente med resten av pakkene til jeg kom hjem.

Jeg kom frem til huset, en hvit toetasjers villa med en dugelig hage. En av de absolutt mest sexy kvinnene jeg noen gang hadde sett i levende live hadde tilbudt meg kroppen sin – hva sier en til sant?

Vil det skje igjen?

Det hele endte med et nytt lite eventyr i bilen din. Vi hadde sendt meldinger store deler av natten ogsa tikket forste melding fra deg inn igjen etter noen fa timer sovn klokken 7 pa morgenen.

Na er det en god stund siden vi mottes for forste gang etter noen timer med chatting pa internett. I flere av meldingen ble det lagt opp til ting vi kunne finne pa sammen og det fikk forventningene til a toppe seg. Slik satt vi lenge. De forste timene pa skolen den dagen gikk til a sende kate meldinger til deg med alle mulige ting jeg kunne tenke meg a gjore med deg og da du endelig sendte en melding om at du kom for a hente meg, var vi begge ved bristepunktet.

Ut over hosten ble det flere og flere kjedelige timer pa skolen og det ble ofte sendt meldinger mellom oss og det var mer enn nok tid til litt dagdromming. Du stonnet dypt da jeg lot fingrene finne veien innenfor bukselinningen og forsiktig tok et tak rundt pikken din.

2+1

Mens han tok henne,
slikket jeg henne samtidig, og motsatt...Jeg
var skikkelig spent pa a mote dem. Men det virket nesten som hun kunne lese tankene
mine, for hun smilte lurt mot meg, og hvisket i oret mitt at jeg skulle fa
mye mer senere i kveld. Ville jo vare litt flaut om folk skjonte hva jeg
egentlig tenkte pa.
Jeg hadde kledd meg i et antrekk jeg visste ville tenne dem begge svart mye. Jeg visste at
dette kom til a bli en spennende kveld.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl