Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
weisslxfn

Du Er Kat, Og Jeg Vet At Hadde Det Vart Opp Til Deg Skulle Jeg Ridd Deg Hardt Na.

Velkommen hjem

Det blir vanskelig a puste vanlig, jeg fylles av en folelse jeg ikke klarer a sette ord pa. Setter fra deg kofferten inntil veggen ved verandadora. Du er kat, og jeg vet at hadde det vart opp til deg skulle jeg ridd deg hardt na. Fingeren glir ned mot hullet mitt, smorer safter rundt det.

Jeg legger meg over deg, biter deg i oret, gnir meg mot deg. "aherre...

Nabojenta Del 2

Hun nar ikke orgasmen, og i det jeg tar en pause tar smerten overhand og hun hyler rett ut.

Jeg tar tak i kjolen hennes og river til slik at de deilige brystene velter ut. Jeg bestemmer over din minste handling og du skal trenes opp til a adlyde.
- N...nade, var sa snill ikke mer, sier hun med halvkvalt stemme.Jeg blir sittende stille og fornemme hvordan lysten bygges opp i min hjelpeslose slavetos. Hun rodmer og greier ikke holde blikkontakten mer.

En spennende uventet opplevelse

», spurte jeg henne.
«Det er Christian fra jobben», svarte hun.
«Jeg vil ha deg over meg».
«Det var veldig hyggelig», sa hun.
Hun ble blank i oynene, og visste ikke hva hun skulle si.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl